YourMacStore

Toch maar even een review.
TL;DR: Communicatie is goed. 3x contact gehad met klantenservice, goed en snel geholpen. Verzending is uitstekend. Eigenlijk alles wat je verwacht van een webshop.

Vlak voor de kerst, de donderdag avond, een 11 inch IPad pro besteld. Ondanks de vreemde dagen voor PostNL was mijn pakketje op maandag binnen. Keurig op tijd verzonden dus.

Ik had bij aanschaf al een klein beetje twijfel of de 11 inch wel aan mijn wensen zou voldoen. Ik heb deze ook zeer zorgvuldig uitgepakt. Originele kabels even op hun plek laten zitten en de IPad behandeld alsof die van 300 jaar oud perkament was gemaakt.

De 11 inch beviel net niet, scherm was mij iets te klein. Dus even slikken en iets meer uitgeven voor de 12.9 inch. Na contact en overleg met YourMacStore de 11 inch weer keurig ingepakt en retour verzonden. Een instore credit wissel was helaas niet mogelijk. Dus even zelf de 12.9 voorschieten en dan wachten op de teruggave. Ik had ook op de teruggave kunnen wachten en dan de 12.9 kunnen bestellen, maar ik was heel ongeduldig.

De nieuwe 12.9 was binnen 2 dagen binnen. De oude mee retour gegeven en kreeg na ontvangst van de retour keurig een mail dat deze binnen was, maar dat het even zou duren voordat deze verwerkt zou zijn. Van verzenden tot uitbetalen duurde 6 dagen. Niet slecht voor de laatste dagen van het jaar.
De 12.9 is perfect, mooi groot scherm en voldeed helemaal aan mijn eisen. Alleen zat hier de verkeerde voeding bij. Het was volgens mij een UK stekker. Even snel een mailtje naar YourMacStore en de juiste was snel geleverd.
Al met al een prettige ervaring. Ze denken mee en zijn snel met hun communicatie. Verzenden is prima, was vooral onder de indruk van de verzenddoos van de 12.9 IPad pro.

Zelf in de drukke december maand keurige levertijden. Dit is zowel aan het snelle verzenden van YourMacStore als de extra inzet bij PostNL te danken.

Contact is snel, problemen worden goed en snel opgelost. Retourbeleid is heel helder omschreven en werkt prima. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden dat je retour keurig binnen is, maar het nog even duurt voordat deze helemaal is verwerkt.

Scorekaart voor YourMacStore