Beste Praetorian,
Ik kan begrijpen dat je ervaring niet de beste klantervaring was. Wij zijn ook niet blij wanneer een klant een bestelling bij ons plaatst en het direct wil annuleren.
Echter, we zijn een groot bedrijf met tientallen werknemers in ons magazijn. Zodra jij een bestelling plaatst, ga je akkoord met heel veel voorwaarden die wij hebben voor onze webshop. Normaliter kunnen wij zodra het is verzonden in principe niets meer doen voor je.
Je product was op het moment dat je contact opnam met ons al verpakt en lag op een pallet klaar voor verzending. Wij sturen bij Proshop elke dag tientallen pallets weg, en we hebben ook minimaal 5 werknemers die de hele dag door pakketten inpakken en die worden vervolgens door ons automatische robotsystem binnen een aantal minuten op een pallet gesorteerd.
Omdat je binnen een uur nadat je bestelling was geplaatst al contact met ons opnam, zijn we je nog tegemoet gekomen. We hebben je aangeboden om het product gratis terug te laten sturen. Hierdoor verliest alleen Proshop kosten bij deze bestelling.
Met betrekking tot de Track&Trace-code, deze werken normaal gesproken wel, alleen soms zijn er wel technische problemen waardoor de klant niet altijd informatie krijgt. We proberen dit al een tijd op te lossen, maar het is nog niet 100% gelukt. Zodra de klant contact met ons opneemt, proberen wij ze alsnog informatie te geven.
Vervolgens hebben we het hele bedrag teruggegeven. Je krijgt een automatische mail van onze financiële afdeling dat het bedrag op je shopaccount staat. Dit betekent echter niet dat dit geld niet kan worden teruggestort. We hebben geen mogelijkheid voor terugstorting bij iDEAL vanwege GDPR redenen. Je zal ook automatisch een mail daaropvolgend moeten krijgen waar we je vragen om je IBAN-nummer, zodat we het geld kunnen terugstorten.
Ik hoop dat je onze kant begrijpt. Deze review kwam voor ons namelijk onverwachts.