Proshop.nl

Een paar videokaarten gekocht voor een goed prijs. Website is duidelijk maar indeling kan nog wat beter.

Goede verzending. Wel jammer ik had 3 bestellingen geplaatst op 1 dag, en de vervoerder leverde ze over 2 dagen waardoor ik meer thuis moest wachten.

Bedankt voor je review.

We hopen dat je veel plezier zult belven van je videokaarten.

Met betrekking tot je opmerking dat je drie bestellingen niet alledrie op dezelfde dag zijn bezorgd, ligt dat er zeer waarschijnlijkaan dat ze niet in dezelfde vracht door de bezorger bj ons zijn opgehaald.

Wanneer jij bijvoorbeeld pak 1 om 11:00 bestelt, pak twee om 11:30, en pak 3 om 12:00, eindigen ze op verschillende pallets. Dit kan echter ook gebeuren bij bestellingen waar slechts vijf minuten tussen zit, omdat ons magazijn vrijwel volledig geautomatiseerd is. Dan wordt bestelling 1 doorgestuurd naar medewerker A, pakket 2 naar medwerker B, en pakket 3 naar medewerker C met elk hun eigen pallet die door de bezorger op verschillende tijdstippen kunnen worden afgehaald.

Ik hoop dat dit voldoende verklaard waarom je pakketten niet tegelijk geleverd werden.

Mvg

Proshop