YourMacStore

Misschien tegen beter weten in - halverwege december '21 - een Apple TV 4K 64GB besteld. Verwachte levering binnen 5 werkdagen. Na 6 werkdagen toch maar eens contact opgenomen... er was nog geen uitzicht op levering, dus bestelling geannuleerd. Als ik zelf geen contact had opgenomen, was ik misschien nog steeds in de waan van levering. Ik heb vervolgens zelf een online bestelling bij Apple Duitsland geplaatst om deze daarna af te halen (2G met bestelbevestiging) in de Apple Store te Oberhausen (60km enkele reis). 's Avonds had ik 'm al... met andere woorden: gewoon even lekker zelf erop uit en ze zijn met bosjes leverbaar bij Apple. Er zal wel weer een "13 in een dozijn"-uitleg komen... daar schiet je niets mee op.

Niet pro-actief melden van vertraging en eigenlijk misleiding door aangegeven levertermijn.

Goedendag,

Dank voor de review.
Onze excuses dat we niet aan de leververwachting hebben kunnen voldoen!

Natuurlijk is het ten alle tijden de bedoeling om de gecommuniceerde levertijd te halen. Wij balen er dan ook van dat het ons niet gelukt is. Desondanks zijn we blij met de feedback, zo kunnen we onze service verbeteren.

We zijn wel blij om te lezen dat je de Apple TV inmiddels in bezit hebt er met veel plezier van Apple geniet.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Kevin
Team YourMacStore