AlgemeenHelaas komt Bemmel en Kroon hun afspraken niet na en worden er andere producten geleverd dan afgesproken. Tot overmaat van ramp heeft hun monteur bij de 12e keer dat zij hun eerder gemaakte fouten probeerden te herstellen het werkblad flink beschadigd. Bemmel en Kroon heeft dit gepoogd te repareren, echter niet naar tevredenheid en nog steeds zichtbaar, ondanks dat dit de eye catcher van de keuken moet zijn. Ook hebben wij aangegeven dat als wij een nieuwe keuken bestellen ervanuit gaan dat ze dit leveren en niet een kapot keukenblad leveren. Bemmel en Kroon nam hier een hele nare en onaangename houding in aan, omdat wij nog niet het gehele bedrag betaald hadden (altijd doen, anders sta je echt nergens!) hebben ze uiteindelijk gedreigd met incasso's deurwaardes etc waardoor het bedrag enorm zou oplopen.. Wij wilden vanzelfsprekend dat het probleem eerst opgelost werd. Echter door deze dreigementen als groot bedrijf voel je je als kleine consument flink in een hoekje geduwd en hebben wij maar het resterende bedrag betaald.
Verder zijn wij ook zeer ontevreden over de montage. Deze zijn intotaal zeker 15 keer langs geweest. Aan de ene kant fijn dat ze langskomen, aan de andere kant hadden wij liever gezien dat hun werk goed deden en niet na elk bezoek andere beschadigingen achterlieten of foutieve montages. Een keer zelfs een wasbak die gewoon door midden was gebroken...
Al met al zeker een enorm slechte ervaring en een bedrijf die als het heet wordt onder hun voeten maar begint te dreigen met incasso's en deurwaardes, ondanks dat wij constant per mail hebben aangegeven te willen betalen voor het restand bedrag (minder dan 10 procent) maar eerst een nette aflevering van de leuken wilden..
Na twaalf pogingen hadden wij nog steeds geen goede levering en eindproduct in huis
KlantenserviceAssociaal en niet opzoek naar een oplossing voor de klant maar enkel voor hun eigen portemenee