AlgemeenOp zich gaat het bestelproces goed maar had een vervelend gevolg bij de partner OOTB. Mijns inziens moet daar een betere controle op plaats vinden.
VerzendingOp 21 december een gourmetstel besteld in verband met de kerstdagen. Op 22 december ontvangen. De schrik sloeg ons om het hart bij het uitpakken. De doos was gebruikt en om het gourmetstel zat een stuk plastic met gaten. Nadat we het hadden uitgepakt vielen er een paar stukjes kunststof uit. Later bleek dat onder uit de vetopvangbak te zijn gekomen waar een schroefje los bij hing. De stroomaansluiting zat scheef. Er waren beschadigingen aan de bakplaat. Er ontbrak 1 houten lepel. Contact opgenomen met de klantenservice die mij naar de partner door verwees. Uiteindelijk een medewerker aan de lijn die gelijk een nieuw exemplaar zou toesturen. Denk je voor de kerst?, echt niet. Na veel telefoontjes en mailverkeer kregen we pas op 28 december een nieuw exemplaar. Nieuw?, nee echt niet. Weer een gebruikte verpakking, weer 1 lepel tekort, weer losse stukjes kunststof die bij de schroef van de ventopvang bak horen. We zijn er nu helemaal klaar mee, wat een slechte service. Van de lange vertraging zijn we niet op de hoogte gehouden, niet door BOL.com, niet door de partner OOTB en niet door GLS. Gisteren contact opgenomen met de klantenservice (Bol) en die pakt de spreekwoordelijk draad nu wel adequaat op hopen we. Nu maar afwachten of we een beetje snel ons geld terug krijgen. Wat een slechte partner, je kunt je niet altijd verschuilen achter fouten van een koeriersbedrijf zoals deze keer GLS
KlantenserviceUiteindelijk wordt mijn klacht over OOTB wel opgepakt (weet ik zeker denk ik), heb in ieder geval meerdere telefoontjes moeten plegen en dat is op zich wel jammer.
1. Update: 31 december 2021 19:12
antwoord op commentaar Service BOL.com
@ Chantal: je zegt onderstaand op 31 december 2021 13:01 dat je een privé bericht naar me hebt verstuurd. Dan vraag ik me af op welke manier. Ik heb niets ontvangen. Dat gaat lekker maar dan anders. Ook nog geen bericht van OOTB gehad.
De (schijnbaar) standaard melding "Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie. Graag wacht ik je reactie af" komt verderop in deze shop review vaker voor en komt niet bij de tweakers leden, die de reviews schrijven, binnen. Hier gaat weer iets niet goed.
Beste Leonardus,
Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie. Graag wacht ik je reactie af.
Chantal van bol.com