HiFi Klubben

De website is duidelijk, wekt een goede indruk. Ruime keus aan betaalmogelijkheden, wat prettig is.

Op maandag 20 december om 10:00 besteld. Op de website stond "Voor 16:30 besteld; dinsdag in huis". Zo vlak voor de kerst had ik al wel verwacht dat dat een of twee dagen langer zou duren.
Dinsdag: geen TV. Toen ik dinsdag nog geen bericht had gehad dat mijn TV was verzonden, maar even contact opgenomen. Toen werd uitgelegd dat vanwege slechte ervaring met PostNL in de drukke dagen, transporteur Electronic Logistics was gekozen, en dat de TV dinsdag verzonden zou worden. Even later kreeg ik een telefoontje van EL dat ze de TV de volgende dag zouden komen brengen.
Woensdag: geen TV.
Donderdag: geen TV.

Volgens Electronics Logistics wilden de magazijn jongens van HiFi Klubben het toestel niet meegeven omdat ze naar huis wilden. -- Volgens HiFi Klubben is Electronics Logistics helemaal niet langs geweest om het toestel op te halen.

Nogal tegenstrijdig verhaald dus. Na beide partijen hiermee te hebben geconfronteerd, en verzocht samen een oplossing te vinden, werd de TV vrijdagochtend netjes afgeleverd.
Wie van beide nou tegen mij heeft zitten liegen is me niet duidelijk geworden.

De klantenservice was goed bereikbaar per telefoon, en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ook per mail werd snel gereageerd.
Of ik een eerlijk antwoord van de klantenservice heb gehad, heb ik niet duidelijk kunnen krijgen.
De klantenservice van de transporteur was per telefoon goed te bereiken, en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Op mijn confronterende mails werd niet gereageerd...

Scorekaart voor HiFi Klubben