UBCenter

Al meerdere malen bij UBCenter besteld en altijd snel geleverd daarnaast een goede klantenservice die goed per mail en (iets minder goed qua tijden) telefonisch te bereiken zijn.

Altijd goed verpakt in een goede overdoos welke netjes opgevuld is met luchtzakjes of kreukelpapier.

Deze keer de Unifi Aggregation switch besteld om mijn netwerk met fiber uit te breiden.

Na installatie leken bepaalde modules van FS niet goed te werken, tevens was multicast verkeer stuk in mijn netwerk. De Aggregation was aangesloten met 10G naar de UDM Pro en met 2x 10G naar een Unifi 24poe pro switch.

Na contact met FS, welke mij garandeerden na tests dat deze zouden moeten werken contact opgenomen met UBCenter. Zij gaven aan dat dit vreemd gedrag was en hebben dit doorgspeeld naar de distributeur.
Deze gaf uiteraard aan dat alleen Unifi SFP modules gebruikt kunnen worden, dit is natuurlijk onzin en UBCenter vond dit ook vreemd.
Een dag later besloot de switch er helemaal mee op te houden (uitgevallen en bootloop).

Uit eindelijk besloten het RMA proces te starten, ook al was er een kans dat de distributeur hem als OK zou beschouwen. Met risico voor UBCenter hebben zij een nieuwe switch opgestuurd - zonder dat ik de huidige eerst terug moest sturen, erg netjes!

Na ontvangst blijkt deze wel goed te werken dus de oude weer retour gestuurd. Na de kerstdagen nog netjes een mailtje van UBCenter met de vraag hoe de switch performt en of alles in orde is.

Kortom TOP service en zeker een aanrader!

Scorekaart voor UBCenter

Thuiswinkel Zakelijk