123-3D.nl

Wederom toont 123-3D dat ze met standaard antwoorden dingen proberen op te lossen zonder goed te proberen te begrijpen wat de situatie is.

Ik heb inmiddels naar aanleiding van mijn vorige review op verschillende manieren contact gehad: Er is (eindelijk, nadat ik reviews had achtergelaten) op mijn email gereageerd, en er zijn reacties op mijn reviews achtergelaten. Gezien de manier dat ze hier mee om zijn gegaan weer stuitend is een vervolg review met een update:

Ik vind het ongelofelijk dat wanneer ik het volgende zeg:
"Toen kwam het verzoek om de printer terug te sturen. Ik heb aangegeven dat ik dat alleen wou doen als zij het risico mee zouden dragen." & "Want het was mijn inziens niet redelijk van een consument te verwachten dat ... hij de printer terug in zijn oorspronkelijke verpakking zou krijgen" & "Hem herverpakken in je eigen doos is ook ondoenlijk, met zoveel zware, losse, kwetsbare onderdelen."

123-3D antwoordt met: "Wij kunnen jammer genoeg niet ... instemmen dat u de 3D-printer kwetsbaar ingepakt mag worden"

Het is overduidelijk dat 123-3D niet leest wat ik schrijf of proberen te begrijpen wat ik zeg. Mijn punt is niet dat ik hem kwetsbaar ga inpakken. Dat zou waanzin zijn. Uiteraard doe ik mijn best (waar wordt er vandaan gehaald dat ik dat niet zou doen?) alleen gezien dit zo veel zware kwetsbare onderdelen zijn, en ik geen professionele verscheper ben, wil ik voorkomen dat als er ondank mijn inzet toch iets kapot gaat, ik te horen krijg dat ik schade heb veroorzaakt en daar de kosten van moet dragen, terwijl de verantwoordelijkheid van dit probleem bij 123-3D ligt.

Dan nog een ander punt. Ik schrijf heel duidelijk: "Deze printer is gigantisch en past niet in mijn auto." (ik heb een sedan en de printer is echt heel groot: ik heb het geprobeerd, hij past gewoon niet).

Vervolgens wordt er in alle reacties (via de email en op mijn reviews) simpel gesteld: "Bij deze is ons aanbod nog steeds geldig dat u langskomt ..."

Wederom wordt er niet geprobeerd mijn situatie te begrijpen. Hoe zou ik langs moeten komen? Hij past niet in de auto, moet ik dan een grotere auto gaan huren om dit langs te brengen.

De situatie blijft: 123-3D levert een defecte printer en probeert, los van standaard antwoorden, niet een oplossing te vinden voor het probleem en laat mij in de kou staan.

We begrijpen dat dit geen prettige situatie is, Jasper! We willen je uiteraard graag verder helpen. Daarom hebben wij een voorstel gedaan via de mail waarin wij je voorzien van verpakkingsmateriaal zodat je de printer veilig kan opsturen. De printer zit hierin zo compact verpakt dat deze naar verwachting klein genoeg is om in je auto te passen. We zien je retourzending graag tegemoet! Groetjes, Romy van 123-3D

Scorekaart voor 123-3D.nl