AlgemeenEen nieuwe LG 55” OLED TV gekocht via de El-Vidas website. Erg scherpe prijs en was een beetje huiverig om tot aanschaf over te gaan. Relatief veel negatieve reviews. Uiteindelijk heeft de nieuwsgierigheid gewonnen en toch besteld.
Maandagavond besteld/ betaald. Dinsdag avond mailtje dat ze woensdag ochtend kwamen brengen en woensdag ochtend gebeld door de chauffeur dat hij eraan komt.
Bij aankomst zegt de chauf dat hij niets voor mij heeft?? Hij dacht dat de TV niet geladen was. Bij mij gingen meteen alle alarmbellen af en dacht dat ik slachtoffer zou zijn van fraude. Meteen een foto gemaakt van de bestelbus (met kenteken). Chauf onverrichterzake weg en ik snel mailtje naar Klantenservice met deze gang van zaken. Uurtje later telefoontje van de chauf: hij had de TV ergens verkeerd bezorgd en dat hij was teruggegaan naar zijn vorige adres en de TV had omgeruild. Hij wilde weer terugkomen en nu de juiste brengen. Bij aankomst bleek de TV weliswaar een LG 55” OLED, maar dit was een C1 en ik had alleen maar betaald voor een B1. Eerst geen TV en nu een upgrade TV? Het verhaal werd steeds vreemder. Meteen gebeld met de klantenservice, terwijl de chauf nog op de stoep stond, en deze legde uit dat er een picking fout was gemaakt. Of het goed was of ze de dag erna de juiste kwamen brengen? Alles werd weer ingeladen en ik bleef achter met lege handen.
‘s avonds weer een mailtje dat ze de middag de dag erna zouden komen. Weer een telefoontje 15 minuten van te voren. En deze keer mijn bestelde TV. Alles erop en eraan. Precies geleverd zoals afgesproken en alles werkt.
Heel blij met deze OLED en met EL-Vidas.
Zie verhaal hierboven: Twee fouten gemaakt: 1) TV was eerst bij een verkeerd adres bezorgd 2) TV bleek daarna niet de juiste versie te zijn.
KlantenserviceKlantenservice netjes telefonisch bereikbaar terwijl de bezorger nog voor de deur staat. Direct passende oplossing gevonden. Dag erna alle problemen opgelost.