AlgemeenIk heb een Amerikaanse koelkast besteld bij El vidas. De transporteur was niet in staat de koelkast op een fatsoenlijke manier uit de wagen te krijgen. Nadat de koelkast klem kwam te zitten tussen de laaddeur werd er nog eens een aanloop mee genomen om het nog een keer te proberen, net alsof de ruimte ineens groter was geworden??. Nadat de koelkast amateuristisch was gelost reden ze de koelkast, die nog op de palletwagen stond, tegen een hanglamp van mijn garage aan. De lamp is volledig ontzet en losgetrokken. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice zowel telefonisch als via email, echter zonder resultaat. Mijn eigendom wordt vernield en er wordt geen enkele actie ondernomen. Ik vraag mij ook sterk af hoe de service is op het moment dat er een defect is aan het product dat ik heb aangeschaft.
Ik heb el vidas meerdere malen de kans gegeven om het op een normale manier op te lossen, ik heb zelf aangegeven dat de kosten van de lamp niet schrikbarend hoog zijn maar dat ik het niet meer als normaal vindt dat de schade wordt vergoed, maar je wordt volledig genegeerd. Voor mij nooit meer!!
Amateuristische bezorging, de koelkast paste maar net in de wagen. Het is te triest voor woorden hoe ze omgaan ( met vol gewicht duwen en trekken tegen een koelkast van meer dan 1200 euro die klem zit tussen de laaddeur.
KlantenserviceNa 4 keer telefonisch contact te hebben gehad krijg je alleen maar te horen " het wordt vandaag opgepakt, u krijgt spoedig een reactie" op mail wordt niet gereageerd