tink.nl

Zeer discutabel. Spulletjes uit Duitsland want NL versie zou 6 weken duren (?). Levering in 2 weken terwijl andere verwachting wordt gewekt. Op deze manier is deze webshop gedoemd te mislukken. Daar kun je bakken met marketing tegenaan gooien maar dat gaat mis jongens.

Beste Enwmsc,

Bedankt voor je reactie.

Het klopt dat we door het succes van onze promotie door onze Nederlandse voorraad heen zijn gegaan. Om je desondanks zo snel mogelijk precies het product te bezorgen dat je had besteld, hebben we beroep gedaan op onze Duitse partners.

Alvast veel plezier ermee!

Groetjes
Jouw tink-team