AlgemeenHeb een pc gekocht bij dragon computers. Besteld op 26 nov, binnengekomen op 11 dec. Op het doos was een gat. Dat gaf gelukkig geen schade op de case. Alles is goed beschermt ingepakt.
Moest zelf nog een SSD en de GPU installeren. Bij het openen van de case ben ik verbaast hoe slecht alle connectors zijn aangesloten. Scheef, veelte strak en beschadigde gebogen kabels. Er is een schroefdraad kapot aan m’n case, staat op een kier nu. Led verlichting is niet aan te passen, heeft altijd flikkerende RGB als ik hem aanzet. (Erg jammer) Je moet klein beetje kennis hebben over computers om het bestelde pc af te maken. Ik heb zelf het hele cable management moeten opnieuw doen.
Ik had verwacht dat de kabels al waren afgebonden met de stekkers (sata) erin naar de plaats waar het SSD moet komen. Ik had beter moeten zeggen stuur maar alle onderdelen los. Voor een pre-build pc is het slecht in elkaar gezet.
Zat bij aankomst een gat in het doos. Niets is beschadigd het is allemaal zeer goed verpakt.
KlantenserviceEen keer gebeld om te vragen waarom het buiten de verwachte 5 werkdagen was, en of het pc standard een SSD had. Met veel verwarring een antwoord gekregen op de vertraging. Maar ben verwezen om te mailen.