tink.nl

Waardeloze communicatie. 3 weken gewacht. 20 mails waar niet of nauwelijks op gereageerd wordt. Uiteindelijk hebben zij de verkoop geannuleerd om onduidelijke redenen.

Verkeerd verzonden
Bleek onoplosbaar. Twee keer toegezegd dat het opnieuw verzonden was. Dit bleek niet de waarheid.

Zeer slechte communicatie. Soms dagen geen antwoord. Medewerkers die elkaar tegenspreken. Zonder overleg de verkoop stopgezet door hen...belachelijk.

Beste rfengler,

Bedankt voor je reactie.

Met alle respect voor je niet zo ideale ervaring, is '20 mails' misschien een klein beetje overdreven.

Uiteraard willen we ons excuseren voor de langere responstijden, die tussen Black Friday en kerst kunnen ontstaan. Hier wijzen we in ieder geval wel op in ons contactformulier alsook in de ontvangstbevestiging die je hebt gekregen op je aanvraag.

Wij garanderen een persoonlijke terugkoppeling op elke aanvraag. Als het aanvraagvolume op korte tijd heel erg de hoogte in schiet, dan laat die respons helaas iets langer dan gewoonlijk op zich wachten. Ook dit jaar konden we in de meeste gevallen binnen de 48 uur antwoorden.

Dat jouw bestelling uiteindelijk moest worden geannuleerd betreuren we uiteraard ten zeerste. Dit gebeurt bijzonder zelden. Vermoedelijk is er een kink in de logistieke kabel gekomen, zoals dat in coronatijden helaas wat vaker dan normaal voorkomt, waardoor een tijdige levering niet meer mogelijk was. Hiervoor willen we ons ten zeerste excuseren.

als we je nog ergens mee kunnen helpen, neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier.

Groetjes
Jouw tink-team