Kabelshop.nl

Ik koop op 29 november 2021 een jacuzzi jay Z maladives .€1098
Ik heb de jacuzzi opgeblazen een dag erna. (geen water erin gedaan anders vervalt het retour sturen ivb hygiëne. )
Ik kom de volgende dag bij de jacuzzi en wat blijkt dat de gehele jacuzzi leegloopt .
Ik heb de jacuzzi weer opgeblazen en dacht zal aan de kou liggen dat hij een beetje leeg is gelopen .
Maar de dag erna is de jacuzzi weer een stuk leeg gelopen .
Ik heb gemaild want het opgegeven telefoon nummer geef geen gehoor en neemt niemand op 😥🤔
Ik wil mijn nieuw gekochte jacuzzi retour doen en mijn geld terug .
Na vele mails op en neer heb ik het retour papier ingevuld en opgestuurd naar kabelshop.
Ik heb aangeven dat ik af zie van een nieuwe jacuzzi of dat de nieuwe jacuzzi word gemaakt.
Ik heb aangegeven dat ik van de koop wil afzien van het ondeugdelijke product.
Ze doen net of ze het niet snappen en willen de jacuzzi maken en weer retour naar mij sturen .
Krijg je gezegd via mail stuur de jacuzzi maar via post.nl kosteloos naar ons op . Breng de jacuzzi maar naar een post.nl pakketpunt bij u in de buurt . Weet niet waar ze die wijsheid vandaan halen maar de jacuzzi weegt 87 kilo 🤪en post.nl gaat maar tot 30 kilo , de jacuzzi weegt 87 kilo .
Heb nu 3 dagen achter elkaar gemaild dat het niet gaat met post.nl maar ik krijg geen reactie meer terug .
Heb vandaag met ALPC gebeld waar de jacuzzi van daan komt en werd tegen mij gezegt aan de telefoon dat de jacuzzi gemaakt zou worden en geen geld retour zou krijgen . Ik nog eens duidelijk gezegt dat ik de koop ontbindt en er van af zie .
Ben ik toch benieuwd hoe dit afloopt !!.

Heb vanmiddag contact gehad met de rechtsbijstand en die zouden nu contact gaan leggen met kabelshop , ALPC of Bestway om de koop nog eens te ontbinden.

Dit is de eerste en laatste keer dat ik bij kabelshop besteld heb .
Zeer slechte service en comunicatie .
Ik zeg: ben gewaarschuwd en bestel ergens anders .
Pascal de kler

Levering werd geen datum benoemd staan zo aan de deur

Doen net of ze het niet snappen en elke keer moet je communiceren met een ander persoon .

Scorekaart voor Kabelshop.nl