tink.nl

Webshop ziet er goed uit. Leuk deals. Bezorgtijd oogt aantrekkelijk. Echter ging het daar fout. Na een dikke 2 weken pas mijn bestelling binnen ipv de aangegeven tijd van 2-3 werkdagen. Gelukkig wel netjes een mail gekregen dat Black friday voor wat problemen zorgt(dat wisten ze vast ook al voordat ik het product in mijn winkelwagen had). Oftewel...de verkoop is uiteraard belangrijk, niet de klant. Zelf blijven communiceren over mijn producten was nodig. De 1e helft kwam snel binnen en uiteindelijk dus 2 weken later het andere product. 2x nog wel. Er komt snel een mail of ik de factuur(met korting)wil betalen die ze binnenkort opsturen voor het dubbel geleverde product. Of, een voucher van €10. Nou, de moeite en het geduld wat hier in zat was het gewoon niet waard. Hier bestellen we dus niet meer.

Marvin

Twee weken later dan aangegeven stond op webshop. 1e deel was snel binnen. 2e deel kwam dubbel binnen na ruim 2 weken. Ik verheug mij op mijn nieuwe gadgets. Als ze zo laat binnen komen moet er weer flink omheen gepland worden. Lastig.

Er is contact. Zelf achter dit contact aangaan is aanbevolen.

Beste Marvin,

Wij zouden ons willen excuseren voor de vertraging die jouw bestelling heeft opgelopen. Ten gevolge van het grote succes van onze Black Friday-aanbiedingen hebben we voor een aantal producten beroep moeten doen op herbevoorrading. Dat kost in sommige gevallen wat tijd, vooral in deze wisselvallige periode. Bovendien doen onze koerierpartners er in december meestal net iets langer over om de pakketjes thuis te leveren. Dit is vooral te wijten aan de feestdagen en de weersomstandigheden in de winter.

Dat je daarenboven dat nog een product tweemaal geleverd hebt gekregen, is natuurlijk bijzonder betreurenswaardig en uiteraard zeer zeldzaam. Desalniettemin zouden we je willen bedanken voor je aankoop en wensen we je er enorm veel plezier mee! We hopen je desondanks een volgende keer het tegendeel te kunnen bewijzen.

Groetjes
Jouw tink-team