AlgemeenHet advies voor het aankopen was prima, helder verhaal en goed geholpen.
Handig via de chat, en opzich een scherpe aanbieding.
Inmiddels ben ik een paar maanden verder, en bij de aankoop van de TV een extra pakket genomen voor het ontzorgen en vervangen van de TV mocht er een defect zijn.
Het defect is er inmiddels, en de Samsung monteur heeft aangegeven dat de tv niet meer te herstellen is ( echt balen )
Toen ik belde voor de vevolg stappen vertelde ze mij dat Samsung dit op zou pakken. ( ik heb netjes gewacht op Samsung zonder succes )
Toen ik vroeg om een vervangende TV wat geinstalleerd moet worden en opgehangen ( want tja dat zat dus in dat extra contract ) vertelde ze me;
Door BlackFriday kunnen we helaas niets doen nu en is de eerst volgende optie over 9 weken...
Bijzonder wel, dus je verkoopt me een extra service die je niet kunt waar maken.
Naast dit alles ben ik inmiddels verhuisd en heb ik gezegd laat die vervangende tv maar zitten voor nu, ik check eerst wel even met Samsung wat de status van vervanging gaat zijn.
PlatteTV stuurt zelf alsnog een TV af maar naar mijn oude adres.... dit zie ik toevallig door de postNL app en mijn mail. En nogmaals ik heb hier dus niet om gevraagd!
2x moeten bellen, 3x moeten chatten en nu is het ze nog steeds niet gelukt en blijft er maar een TV aangeboden worden bij mensen die ik dus absoluut niet ken.
Een week later belde ik Samsung om van hun te horen dat het niet zo werkt maar dat PlatteTV dit moet fixen middels mijn referentie nr wat ik heb ontvangen.
Uiteindelijk bij chat sessie 5 of 6 want ik ben inmiddels de tel kwijt weet 1 verkoper mij te vertellen dat ik dit dan weer moet mailen naar de service desk.... want die kun je niet bellen. Ook wel ja daar moet je dan nog maar even op wachten. Op mijn vraag hoe lang dan? of hoe gaat dit in zijn werk? Daar kon die mijn geen antwoord op geven.
Long story short, nog steeds geen TV, Geen vervangende TV, geen Extra service zoals beloofd, sterker nog alleen maar meer werk en hoofdpijn en niemand die je echt helpt!