AlgemeenMijn product werd slechts deels geleverd (camerabody zonder lens) omdat er een bevooradingsprobleem was. Op zich is dit geen probleem, maar ik werd hiervan niet ingelicht via bijvoorbeeld een bericht in het pakket of via mail en heb dus zelf contact moeten opnemen met de klantendienst. Ruimte voor verbetering lijkt me.
Een ander probleempje was dat de factuur gedateerd was op de dag na de dag van de bestelling. Voor het bekomen van een cashback bij de leverancier kon dit een probleem vormen daar de bestelling geplaatst werd op de laatste dag van de voor de cash back in aanmerking komende periode. Ook dit werd na een contact met de klantendienst verholpen.
Wat mij ook enigsinds stoort is dat je verplicht wordt een review te schrijven om te kunnen genieten van de geafficieerde verlenginging van de garantie tot 5 jaar.
Partiële levering door bevoorradingsproblemen waarover niet pro actief geïnformeerd wordt.
KlantenserviceDe nodige informatie werd vestrekt rond de partiële levering bij contact met de klantendienst.
De factuur werd gecorrigeerd na melding van het probleem, al is hier na een eerste poging via telefonisch contact nog een tweede poging via mail voor nodig geweest. Anders was dit een 'uitstekend' geworden.
Tot op heden ook altijd zeer correct ontvangen geweest in de winkle te Evere.