123led.nl

Ik wil een product terugsturen aangezien het in de praktijk tegenvalt.
Ze hanteren bijzondere retourvoorwaarden, waarbij als een verpakking open is ze eenzijdig "tot 100%" van de aankoopwaarde in kunnen houden. Enige toelichting op hoe dat percentage tot stand komt wordt niet vermeld en op vragen wordt nu al 6 dagen uberhaupt niet gereageerd. Ondertussen moet je wel een retour via datzelfde mailadres aanvragen binnen 14 dagen anders kan je uberhaupt iets niet retour sturen.. Merkwaardige manier van bedrijfsvoering.

Verzending was vlot, netjes ingepakt

Ik heb inmiddels de klantenservice de afgelopen week drie keer een mailtje gestuurd, maar ik krijg geen enkele reactie terug. Ik kan me an sich voorstellen dat het misschien wat drukker is nu met black friday maar mn eerste mailtje is van afgelopen zaterdag en nu op vrijdagmiddag verwacht ik dan toch wel enige respons, al is het maar een "het is druk we komen er dan en dan op terug".

@123led: ik heb het eea vrijdag direct doorgestuurd naar webcare@ maar tot nu toe ook daarvan geen reactie ontvangen

Goed dat je dit via deze weg kenbaar aan ons maakt. Wij beantwoorden onze e-mails eigenlijk altijd binnen 24 uur, op het weekend na, dus wij vermoeden dat er iets niet helemaal goed gaat.

Wij helpen je graag verder met je retourzending dus willen je vriendelijk vragen een e-mail te sturen naar webcare@123led.nl met daarin je klantgegevens en het artikel dat je wilt retourneren zodat wij met je mee kunnen kijken. We zien je e-mail graag tegemoet. Groetjes, Sanne van 123led

Scorekaart voor 123led.nl