Beste, bedankt voor je review. Voorheen deden wij automatisch een deellevering aanmaken. Omdat we steeds vaker vanuit klanten bericht kregen dat ze dit niet prettig vonden hebben wij uiteindelijk besloten om een deellevering niet meer automatisch aan te laten maken en dit enkel alleen op verzoek van de klant in orde te maken. Momenteel is het erg druk vanwege Black Friday en de aankomende feestdagen waardoor het verwerken van een deellevering op dit moment 3 á 4 werkdagen verwerkingstijd kan hebben. Dit komt omdat het magazijn een deellevering handmatig moet verwerken. Wanneer je een bestelling wilt plaatsen waarbij een of meerdere artikelen niet op voorraad zijn, wil ik je als tip meegeven om dan twee verschillende bestellingen te plaatsen. Een bestelling met de artikelen die wel op voorraad zijn, en een bestelling met de artikelen die niet op voorraad zijn. Op deze manier kunnen de artikelen die wel op voorraad zijn namelijk wel gewoon op tijd verzonden worden! Omdat er helaas geen ordernummer genoteerd staat, en ik op basis van de ingevulde naam geen bestelling erbij kan pakken, kan ik niet nagaan wat de huidige status van je bestelling is. Hierdoor kan ik helaas niet inhoudelijk reageren op je vragen rondom de status van je bestelling. Mocht je nog vragen hebben, of mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Je kan onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).