Proshop.nl

2 Schijven besteld, waarvan 1 na 2 maanden SMART errors begon te vertonen.
Deze RMA opgestuurd en was direct bij binnenkomst al bekeken en vastgesteld dat hij defect is. Prijzen zijn ook top.

Helaas is de verzending supertraag (zie hieronder).

Verzenden vanuit Denemarken duurt, indien op voorraad, toch minimaal 3 a 4 werkdagen.
Wat wel vervelend was, is dat het terugsturen bijna een week heeft moeten duren door DPD (gelukkig is RMA terugsturen gratis). Nadat bekend was dat het product vervangen mocht worden, zou je verwachten dat ze deze gelijk opsturen. Op de website staat deze immers op voorraad.
Helaas wacht ik al meer dan een week op het moment dat ze het product op de post doen, terwijl hij de gehele periode op voorraad was (levertijd 2-3 werkdagen).

-Update
Menselijke fout, kan gebeuren. Score aangepast van 1 naar 3 ster.

-Update 2
2 Ster, omdat DPD er zo lang over doet vanuit Denemarken. Woensdag verstuurd is dinsdag op het afhaalpunt ophalen (Waarom afhaalpunt, daar heb ik helemaal niet om gevraagd)

Snelle reactie, ondaanks dat de schijf nog werkte mocht ik deze al opsturen i.v.m. SMART status failing. Deze werd ook direct vervangen.

Bedankt voor je review.

Gelukkig is alles goed verlopen tot de verzending van een nieuw product.

Nadat je ons een mail hebt gestuurd, kwamen we tot een conclusie dat er een menselijke fout was gemaakt bij het omruilen, wat nu meteen is gefixt. Excuses hiervoor. Het product wordt nu z.s.m. verpakt en opgestuurd.

Scorekaart voor Proshop.nl