AlgemeenBij Tink.nl 2 google nest audio besteld. Website Overzichtelijk, levertijd 1-3 werkdagen. Kwam er achter dat het een bedrijf is uit Berlijn, wellicht de goederen ook uit Berlijn, 1-3 dagen waardoor een iets langere levertermijn.
Besteld op een woensdag, Na bestelling een email met orderbevestiging. Na 3 dagen mail checken geen enkele communicatie betreft levering.
Na wat reviews gelezen over levering en communicatie werd ik heel sceptisch over tink.nl. Na de hoop opgegeven op zaterdag ochtend voornemens om maandag te mailen. Plotseling zaterdag 12.00 gaat de bel bezorger met een pakketje van tink.nl.
Nogmaals me mail gechekt. Factuur en track en trace op de dag en tijdstip van leveren.
Ik heb me spullen gekregen binnen de aangegeven levertermijn. Persoonlijk had ik liever gezien dat de track en trace optijd word aangeleverd zodat ik weet wat ik kan verwachten..
Al met al een voldoende betreft website, indicatie levering en factuur na levering.
Communicatie betreft de levering kan beter, graag had ik gezien dat bijvoorbeeld op de website dat de status word bijgewerkt naar bestelling geleverd, bestelling ingepakt, bestelling gereed voor verzending. Bestelling overgedragen aan de transporteur oid.
De bekende chinese webshop heeft dit wel beter voor elkaar moet ik eerlijk zeggen.
Er is klant contact formulier, maar geen klantenservice voor persoonlijk contact voor vragen.
Drempel voor een klant contact formulier is hoog maar deze (eerlijke review) schrijf ik liever als een contact formulier.