HighFlow

951 producten en 1.257 uitvoeringen

Wanneer je zoekt naar onderdelen voor een watergekoelde computer dan kun je hier bijna alles vinden dat je nodig hebt. De communicatie met de klant is vlot (er werd zelfs 's avonds laat op mailtjes gereageerden uitstekend: er wordt met je meegedacht wanneer er fabrieksvertraging is en ze doen niet moeilijk om tussendoor een bestelling aan te passen wanneer Highflow nog op onderdelen wacht van de fabrikant. Een onderdeel paste niet in mijn build en die heb ik geopend (doch netjes) terug kunnen sturen, hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en de terugbetaling verliep zeer snel. Ik trek wel een punt af omdat ik vind dat de producten beter gecategoriseerd kunnen worden. Filteren op product type is in mijn ogen iets te beperkt.

Alle producten waren goed verpakt. Er wordt gebruikgemaakt van een combinatie van plastic en papieren padding (dat laatste is met oog op het milieu mijns inziens een goede keuze). Er is geen grotere doos gebruikt dan nodig en alle bestelde producten waren aanwezig. De levering was vlot!

Gewoon een uitstekende klantenservice. Er wordt van alle kanten met je meegedacht. Ik kon na mijn bestelling nog producten toevoegen (hiervoor werd mijn bestelling van accountloos omgezet naar account) wat heel vlot ging. Er werd vaak binnen enkele minuten al gereageerd op mijn mailtjes.

Scorekaart voor HighFlow