AlgemeenVia de Tweakers Pricewatch had ik My Media Center gevonden ! Ze gaven goed aan hoeveel stuks er op voorraad waren van de gewenste harde schijven (WD Ultrastar 18Gb) en de prijs was de beste in dit geval. Bleef ook langer constant waar andere shops meer aan het jo-jo'en waren (omlaag, dan weer omhoog, dan weer omlaag). Tevens per chat een aantal andere vragen gesteld die goed beantwoord werden. Een aanrader dus.
VerzendingIk had telefonisch gevraagd of eventueel verzending naar een naburig land mogelijk zou zijn. Ze belden hierover terug (volgende dag) dat dit tegen een vergoeding van 25 euro excl. btw wel mogelijk zou zijn. Omdat ik toch Nederlander ben en blijf vond ik dit zonde van het geld en heb ik mijn ouderlijk adres gebruikt waar ik het dan zou oppikken bij gelegenheid. Ik had verder het geluk dat mijn 4 schijven in een echte harde schijven transport doos bezorgd werden. Zo eentje waar ik zelf nog meer ongebrukte schijven in kan bewaren, dus daar was ik erg blij mee. Niet iedereen zal dit geluk hebben natuurlijk, want zoveel van die verpakkingen zullen ze niet hebben liggen.
KlantenserviceEigenlijk zou ik "uitstekend" hebben willen zeggen, maar omdat ze tot 2x toe telefonisch niet aan de lijn te krijgen waren, houd ik het hier op "goed". Ze bellen echter wel terug na een achtergelaten bericht (volgende dag) en hun chat functie werkt prima met een wachttijd van misschien 5 minuten. Je vraagt je dan wel af waarom de chat binnen 5 minuten beantwoord kan worden, maar een telefoontje niet, maar dat is misschien muggenziften.