Gereedschapcentrum.nl

Website ziet er goed uit en de prijzen zijn scherp. Helaas geen automatische deel verzending als er een of twee producten niet op voorraad zijn als je er meerdere besteld.

Maandag meerdere apparaten en accessoires besteld. In totaal 7 waarvan er 2 niet direct leverbaar waren. Gelijk dezelfde dag via de caht een deelverzending laten aanmaken aangezien dit blijkbaar niet automatisch gebeurd. Hiermee hoopte ik de apparaten in ieder geval de volgende dag in huis te hebben. Helaas is dit niet waar. Meerdere malen contact gehad via de chat, waarbij mij is verteld dat er een fout was in het magazijn en de order die dag nog verstuurd zou worden en ik anders weer contact zou kunnen opnemen. Tot op heden is het mij nog steeds niet duidelijk wanneer ik mijn elektrische gereedschap ontvang.

De klantenservice via de chat reageert snel. De deellevering maandag was snel aangemaakt. Echter is mij niet verteld dat dan alsnog bijna een week kan duren voor gereedschap wat direct leverbaar zou moeten zijn. Aantal dagen daarna beloofd dat het die dag nog verzonden zou worden en ik voor half 12 's avonds een t&t via de mail zou hebben. Die belofte hebben ze niet kunnen waarmaken en daarna gevraagd de volgende dag konden ze mij nog niet vertellen wanneer de order verzonden zou worden.

Beste, bedankt voor je review. Voorheen deden wij automatisch een deellevering aanmaken. Omdat we steeds vaker vanuit klanten bericht kregen dat ze dit niet prettig vonden hebben wij uiteindelijk besloten om een deellevering niet meer automatisch aan te laten maken en dit enkel alleen op verzoek van de klant in orde te maken. Momenteel is het erg druk vanwege Black Friday en de aankomende feestdagen waardoor het verwerken van een deellevering op dit moment 3 á 4 werkdagen verwerkingstijd kan hebben. Dit komt omdat het magazijn een deellevering handmatig moet verwerken. Wanneer je een bestelling wilt plaatsen waarbij een of meerdere artikelen niet op voorraad zijn, wil ik je als tip meegeven om dan twee verschillende bestellingen te plaatsen. Een bestelling met de artikelen die wel op voorraad zijn, en een bestelling met de artikelen die niet op voorraad zijn. Op deze manier kunnen de artikelen die wel op voorraad zijn namelijk wel gewoon op tijd verzonden worden! Omdat er helaas geen ordernummer genoteerd staat, en ik op basis van de ingevulde naam geen bestelling erbij kan pakken, kan ik niet nagaan wat de huidige status van je bestelling is. Hierdoor kan ik helaas niet inhoudelijk reageren op je vragen rondom de status van je bestelling. Mocht je nog vragen hebben, of mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Je kan onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).

Scorekaart voor Gereedschapcentrum.nl