tink.nl

Op vrijdag 19 november bestelling nr NL9184540 geplaatst met de black friday actie. Verzending binnen 3 dagen. Echter vandaag nog steeds status: wacht op verzending.
Mail gestuurd maar ook geen reactie ontvangen. Heb ook spijt dat ik hier besteld heb. Ben ook benieuwd hoe het gaat als ik pech heb met het product of wil terug sturen binnen de 14 dagen.

Wacht nog steeds op verzending.niets ontvangen.status onbekend. Verzending staat nog steeds op 1 tot 3 dagen

Geen reactie op mijn mails. En de chat werkt inderdaad niet
Uiteindelijk donderdag de zending ontvangen, zonder track en tracé code. Dus was het een verrassing dat de UPS op de stoep stond. De blijdschap was van korte duur. Verkeerde inhoud. Meteen gemaild. De vrijdag een nieuwe bestelling ingezet door de klanten service. Krijg ik maandagavond een mail dat de UPS bezorger mij thuis gemist heeft. Terwijl ik gewoon thuis was. Kortom teleurstelling op teleurstelling. Het pakket kan ik nu ergens ophalen??? Dat ga ik dus niet doen. Weer geen bericht vooraf dat de zending onderweg is.volgens de website staat het pakket nog steeds op: wachten op verzending.
Ik weet niet hoe ze mijn vertrouwen weer kunnen terug winnen.

Hallo Saskia,

Bedankt voor je feedback.

Ik zie inderdaad dat je pakketje nog niet is verstuurd, onze excuses voor de kleine vertraging!

Ik ben aan het navragen bij de logistieke dienst wat de nieuwe leverdatum gaat zijn en ik houd je op de hoogte per e-mail zodra ik een antwoord ontvangen heb.

We doen ons uiterste best om je pakketje zo snel mogelijk te verzenden. Zodra het pakketje naar je onderweg is, ontvang je een trackinglink per e-mail.

Nog een fijne dag toegewenst!

Vriendelijke groetjes,
jouw tink-team