Algemeenvolledig geldbedrag van bestelling / terugzending pas na het inschakelen van PayPal terugontvangen.
Ik beveel Refurbished.nl niet aan. Het is loterij.
via e-mail wordt niet reageert. Telefonisch moeilijk te bereiken (meer dan 1uur gewacht). Meestal nietszeggende informatie.
achteraf gezien was advies: contact met PayPal opnemen - wordt terugbetaling tegengehouden - de "oplossing".
geschiedenis:
wilde voor een bezoek die weer naar het buitenland moest een "nieuwe" iPad kopen. Besteld op zondag 12-09-21. Op website: " morgen in huis" ; na 1 dag wachten geen informatie/contact met klantenservice of geleverd wordt. Heb na 24 uur de bestelling via e-mail geannuleerd. Uren later ('snachts) nog bericht ontvangen, dat (1) zending onderweg was.
(was maar deel 1 (hoesje). iPad op 15-09 ontvangen.
Terugzendingsprocedure gestart. Hoesje retour gezonden (op kosten Refurbished); iPad werd door DHL opgehaald. - Dat is goed geregeld!!!
Op 21-9-21 geld van hoesje terugontvangen. Dan werd het stil.
na contact met klantenservice op 7-10-21 creditering e-mail voor i-Pad ontvangen maar geen geld!
Op 17-11-21 weer eens contact met klantenservice; met opdracht bij PayPal navraag te doen. PayPal had een "taak" van gemaakt, wat ertoe geleid heeft, dat ik op 24-11-21 bericht krijg dat het bedrag overgemaakt werd.
Dus zou ik klantenservice dankbaar moeten zijn voor deze "opdracht" te geven. Ik hoop niet dat deze medewerker hiervoor gestraft wordt.