Refurbished.nl

Op de website van refurbished.nl wordt aangegeven dat een iPhone 8 direct leverbaar is, vandaag besteld morgen in huis. Na bestelling van iphone 8 (25/10/2021) en betaling van €239 wordt al snel duidelijk dat levering niet de volgende dag gaat plaatsvinden. De beloofde track en trace wordt niet verzonden, en verder is er geen communicatie wanneer de telefoon wel geleverd zal worden. Twee dagen na bestelling is het nog steeds totaal onduidelijk wanneer de telefoon wel geleverd kan worden.

Direct telefonisch en via email contact opgenomen met refurbished.nl. Op mail wordt niet gereageerd, telefonisch contact verloopt heel moeizaam, na lang in de wachtrij te hebben gestaan kan de klantenservice medewerker mij verder ook geen duidelijkheid geven wanneer de telefoon geleverd kan worden.

Aangezien de bestelde telefoon een verjaardagscadeau voor mijn zoon is en ik niet met lege handen wil staan heb ik de bestelling geannuleerd (27/10/2021). De iPhone 8 heb ik vervolgens naar volle tevredenheid bij Remarketed.com besteld en op tijd ontvangen.

Vandaag (15/11/2021) nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch is de wachtrij langer dan een uur.

[Update: 17/11/2021] Terugbetaling ontvangen van refurbished.nl

Op mails wordt niet gereageerd. Elke keer als ik telefonisch contact probeer op te nemen is er een enorm lange wachtrij (e.g. +20 wachtenden). De enige keer dat ik wel door de wachtrij ben gekomen kon de medewerker mij niet helpen.

Scorekaart voor Refurbished.nl