CAPS

Enige tijd geleden twee producten besteld, waarvan er een onbekende levertijd had. Vorig jaar had ik dat al een keer met een Corsair SF570 voeding. Besteld met onbekende levertijd voor een mooie prijs, en twee weken later kwam hij binnen, super!
Nu duurde het lang, maar ik werd tussendoor goed op de hoogte gehouden, met de vraag of ik de bestelling wilde laten staan. Uiteindelijk was één product nog steeds niet leverbaar (begrijpelijk gezien de huidige situatie). Dat heb ik geannuleerd.
Het andere product was er wel, een ICY Box. Dat bleek bij de aanbiedingen echter verkeerd gelinkt te zijn, waardoor de werkelijke prijs acht keer zo hoog is. Toch hebben uit eigen beweging gezegd dat ze de ICY Box toch gewoon willen leveren voor de erg lage prijs, helemaal zonder gezeur, en hij is binnen.

Topservice, en ik zal graag weer iets bestellen bij SiComputers!

Bezorging bij een afhaalpunt was snel en voordelig. Goede informatie over de verzendstatus.

Zoals hierboven al aangegeven, service is helemaal top!
Vriendelijke medewerkers, graag bereid te helpen, en de status van de bestelling wordt goed bijgehouden.

Scorekaart voor CAPS

Qshops