tink.nl

Bestelling geplaatst van een artikel die binnen 1-3 werkdagen geleverd ging worden. Met Creditcard betaalt, aangezien ik hier nog nooit besteld heb. Door zelf contact te zoeken met ze, kwam ik erachter dat ze ook niet 14 dagen gingen redden. Ze zijn een dropshipper. Daarna hebben ze wel het geld gewoon geïncasseerd, al gaven ze aan dat "verzoek tot terugbetaling gedaan is". Gelukkig gaat de creditcard maatschappij mijn geld terugstorten, iDEAL doet dit niet....

Nooit verzonden, maar ook geen contact met mij opgenomen. Alles komt vanuit mij.

Geen enkele keer proactief contact met mij opgenomen. Na annuleren en "terugbetalen" nog steeds geld gedebiteerd op mijn creditcard. Chat staat 9/10 keer uit, mail reageren ze eens per 3 dagen en er is geen telefoonnummer bekend. Nooit meer.

Beste chobo,

We willen je bedanken voor het delen van je feedback en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet gebeurt.

Wel willen we voorop stellen dat we altijd alle problemen passend oplossen en dat het dus niet uitmaakt voor welke betaalmethode je zult kiezen. We proberen altijd via de binnen 24 uur te reageren en zullen tijdens werktijden beschikbaar zijn via de chat.

We hopen dat we ondertussen je probleem hebben opgelost, maar stuur ons gerust nog een berichtje mocht dit niet zo zijn. We zijn er om je te helpen.

Met vriendelijke groeten,

Jouw tink-team