AlgemeenMisleidend bedrijf. Dozenschuivers die niks in voorraad hebben. Gemiddelde levertijd van 3-5 werkdagen i.p.v. 1 werkdag (wat de gemiddelde webshop hanteert) en personeel wat glashard tegen je liegt.
Ik heb een moederbord bij dit bedrijf besteld waarvan er bij bestellen iets meer als 75 stuks op voorraad waren. Bovenaan de pagina staat dat als het voor 16:30 besteld wordt en in voorraad is dat het dezelfde dag verstuurd wordt. Naar aanleiding hiervan heb ik om ongeveer 12:00 de bestelling geplaats en een aantal minuten later was dit van mijn bankrekening afgeschreven.
De volgende dag kreeg ik om ongeveer 05:00 dat de verwachte verzenddatum 2 dagen later is. In de middag telefonisch contact opgenomen met Dustin en daar werd mij verteld dat ze konden zien dat het pakket klaar lag om dezelfde dag nog verstuurd te worden. Toen ik vroeg waarom hij nog niet verstuurd was kwam dat omdat zei nog moesten wachten op de kredietcheck (terwijl ik direct betaald heb, dit direct afgeschreven is en het om een bedrag van ongeveer 70 euro gaat?!).
Uiteindelijk na nog 2 dagen te hebben gewacht na het laatste contact werd het pakket eindelijk verstuurd en kreeg ik het moederbord de volgende dag binnen. Het heeft dus 3 dagen langer (4x langer dan aangegeven) geduurd dan dat zei aangeven op de site en ook nog eens gegarandeerd hebben aan de telefoon.
Kortom dit bedrijf ziet er professioneel uit en komt professioneel over, maar laat je niet misleiden want niks is hiervan waar. Het personeel liegt zelfs aan de telefoon.
Levering was vele malen langer als aangegeven op de site en telefonisch werdt ook nog beloofd dat de bestelling de volgende dag binnen zou komen maar dit is ook niet gebeurd.
KlantenserviceKlantenservice liegt tegen de klant over verzending en reden van vertraging.
UPDATE:
Dustin heeft gevraag om contact met ze op te nemen, zie onderstaande reactie. Dit heb ik gedaan met de gevraagde informatie. Zij geven hier aan dat zij duidelijk konden zien dat het geen voorraad bij hun betrefte maar van de leverancier. Dit terwijl op de site op dat moment 75 stuks in voorraad stonden, waar ik uit concludeer dat ze deze zelf op voorraad hebben liggen, anders hadden ze dit aan moeten geven. Ze hebben duidelijk mijn review niet gelezen, ik heb het daar namelijk over 75 stuks op voorraad en in de mail geven ze aan dat er nog een enkele op voorraad was.
Daarna hebben ze het over dat ik voor een voorraadstatus heb gebeld terwijl ik heb beschreven dat ik voor de status van mijn bestelling heb gebeld. Ook hebben ze het weer over een kredietcheck terwijl al aangegeven is dat bij direct betalen als consument dit nooit voor komt.
Kortom ze geven een standaard reactie zonder de moeite te nemen om de review door te lezen.
Goedemiddag djrefor,
Wanneer u als particulier bestelt dan is een krediet- of KvK-check niet nodig. Als bedrijf is een kredietcheck alleen benodigd als u inderdaad niet meteen betaalt. Een KvK-check voor een eerste bestelling als bedrijf wél, echter dient dat zeker geen 3+ dagen te duren.
Onze excuses hiervoor, graag zouden we van u horen om welke order dit gaat zodat we dit na kunnen kijken. Dit kunt u via: klantenservice@dustinhome.nl (of @dustin.com voor bedrijven).
Bij voorbaat dank.
Hartelijke groet,