Dustin

Ontzettend slecht bedrijf. De website werkt redelijk, al klopt er van het voorraad systeem / indicatie niet veel. Maar als je niet persé heel veel haast hebt met je bestelling is dat geen probleem.

Twee 25 inch schermen besteld. Ik ben gewend dat die nog in een doos gestopt worden, maar hier wordt gewoon de doos van het scherm zelf vol stickers geplakt en zo verstuurd. Niks discreets aan dus. Anderszijds wel een doos minder in het milieu terecht gekomen. Toch is de verpakking dus simpelweg afwezig, en dus slecht.

Hier gaat het pas echt mis. De schermen zijn eind augustus besteld. Bij aankomst aangesloten en gelijk valt op dat ze niet goed zijn. Ze geven heel vervelend knerpend geluid zo gauw het scherm zelf daadwerkelijk aangaat, waarschijnlijk slechte voedingen. Filmpje: https://youtu.be/AlgehVw7d2c, en dan moet je je voorstellen dat je twee van deze schermen met hetzelfde probleem naast elkaar hebt staan. Niet mee te werken op een stil kantoor.
Op 5 september een case aangemaakt. Die blijft dagenlang gewoon op status 'nieuw' staan en er gebeurt niets, het wordt niet opgepakt. Navraag gedaan, en na wat op en neer gemail mogen ze teruggestuurd. Na meer dan een week komt er terug 'klacht niet gezien' en ze worden zonder pardon en zonder overleg teruggestuurd.
Bij terugkomst bovenstaand filmpje gemaakt met mijn telefoon (dus echt geen high-tech microfoon) en opnieuw een ticket aangemaakt op 11 oktober. Daar is tot op vandaag, 1 november, überhaupt niet gereageerd. Ook niet op mails die ik gestuurd heb om de status na te vragen.
Inmiddels heb ik de vaag bij Lenovo gelegd, welke wél netjes reageren (kijk Dustin, zo kan het ook) en aangeven dat dit ab-so-luut niet zo hoort en dat ze vervangen danwel retour genomen moeten worden.

Ik geeft ze nog een paar dagen en als ze niet reageren stel ik ze in gebreke. Het gaat niet eens om het geld maar om het principe.

Antwoord op onderstaande reactie: kijk nu kunnen ze wél reageren. Jullie kunnen de klantenservice mailbox bekijken, daar staan verschillende mails van ons in. Ticketnummer CAS-384671-Y7B8. Niet verschuilen achter de AVG, heeft hier helemaal niks mee te maken.

[Edit2]
Zojuist, na ruim drie weken is het ticket beantwoord. Zonder verder commentaar wordt geschreven dat ze de klacht niet gezien hebben de eerste keer dat ze ze retour hadden en daarmee is het klaar. YouTube video spreekt boekdelen.
Doe geen zaken met dit bedrijf, het zijn grote oplichters.

[edit3]
inmiddels hebben ze in hun ticketsysteem ook het tweede ticket gewoon gesloten, zonder enig commentaar. Ik heb naar aanleiding van onderstaande contact met ze opgenomen, waarna Nick (die hieronder reageert) eea zou oppakken. Dit is niet gebeurt en ben er WEER zelf achteraan gemoeten. Van Nick heb ik niks meer gehoord.

Echt walgelijk, walgelijk bedrijf. Totaal niet voor reden vatbaar, kappen communicatie gewoon af (als je al contact krijgt) en ze weigeren je gewoon te helpen. Geef heir je centen niet aan uit als je enige moreel hebt.

Goedemiddag Rataplan,

Zou u ons alstublieft z.s.m willen contacteren? Op basis van AVG-wetgeving mag ik uw gegevens niet opzoeken met de informatie die u verstrekt in deze Tweakers review.

Hartelijke groet,

Nick van Dustin