Smartphonehoesjes.nl

Via bol.com twee Apple Magsafe Duo Chargers besteld, daar wordt aangegeven dat het merk 'Apple' is, helaas blijkt het bij aankomst niet het geval. Verkopen blijkbaar neppe laders onder de naam Apple en gaan ervan uit dat de klant het niet ziet. Jammer, want het is een mooi bedrijf met betrouwbare reviews. Met een klacht wordt weinig gedaan, in tegenstelling tot de eerste reactie die ik hieronder heb ontvangen.

Contact gehad met klantenservice, maar geven aan niets voor me te kunnen doen. Ik kan niet anders dan zeggen dat het niet erg als prettig wordt ervaren.

Beste meneer,

Bedankt voor je review. Wat jammer dat er onduidelijkheid bestaat over de echtheid van onze Apple producten. Wij zijn een officiële reseller van Apple en verkopen uitsluitend echte Apple producten. Het kan natuurlijk zijn dat verschillende batches van elkaar afwijken. We gaan er vanuit dat dat hier het geval is, maar we willen dit uiteraard verder onderzoeken. Graag wil ik je vragen contact met ons op te nemen en je bestelgegevens aan ons door te geven, zodat we het met je op kunnen lossen.

Heleen
Smartphonehoesjes.nl