AlgemeenBol.com is geen winkel, is enkel een website.
De verkopers zin allemaal andere bedrijven. Daar zitten ook rotte appels tussen en Bol.com neemt het dus niet op voor jou als klant als je door zo'n rotte appel wordt belazerd. Ik ben weg van deze club, is niet meer ok. Vertrouwen is helemaal weg nu.
Verhaal in kort: harddisk is kapot gegaan binnen de garantie termijn. De verkoper reageert niet op mij, maar ook niet naar bol.com zelf. Bol.com scheept me vervolgens af, neem maar contact op met de fabrikant, dat soort dingen. Die hebben geen klantenservice voor particulieren dat is een dead end street. Daarna stelt Bol.com dan voor om me een paar tientjes te geven (nog niet de helft van het aankoopbedrag) en zegt er heel nadrukkelijk bij dat ik blij moet zijn daarmee, want ze zijn niks verplicht. Dus onthoud mensen: als je belazerd wordt bij Bol.com, dan zeggen ze doodleuk: nou en, we zijn je niks verplicht. Ik geloof dat ze in hun slogan zoiets hebben als: De winkel van ons allemaal.
Nog een feit: ik heb ooit een Gardena koppelstukje op hun site gevonden voor € 22,00 en iets later vond ik hetzelfde koppelstukje voor € 8,00, ook op bol.com, andere aanbieder. Daarover heb ik toen ook contact gezocht, toen zei bol.com: we begrijpen dat dit vreemd overkomt, maar we stellen de verkopers op onze site zelf in staat hun eigen prijs te kiezen.
Dat is de winkel van ons allemaal.
Niet meer van mij ;-), ben er wel klaar mee inmiddels.
EN: Bol.com "klantenservice": aub geen reacties plaatsen hierop hoe je vervelend je het allemaal vindt, ik heb de afgelopen twee weken mijn uiterste best gedaan dit fatsoenlijk af te handelen met jullie, toen was de kans om te herstellen. Iedere reactie die je hier onder wilt plaatsen is een zwaktebod, het is te laat, sta niet meer open voor jullie, dat stonden jullie ook niet voor mijn bevindingen (ik moest blij zijn is gezegd, jullie waren heel coulant).
geen capabele medewerkers op de klantenservice, lepelen protocol op. Denk dat ze gewoon te groot zijn geworden, dat is vaak geen goed signaal voor bedrijven, alleen Coolblue weet wat mensen willen geloof ik.
Beste Remco de Vries,
Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.
Chantal van bol.com