Dustin

Ergens in maart een videokaart besteld. Was er nog 1 op voorraad. Gelukkig via Klarna “betaald” (achteraf betalen) maar ondertussen wel 8x een gewijzigde bezorgdatum-mail gekregen. Hij zou 1 oktober geleverd worden maar nu geen mails meer gekregen. Waardeloos. Allemaal mooie verhalen over Corona problemen en beschikbaarheid, maar als je ergens €2000 betaald voor een kaart wordt hij wel snel geleverd.

Mijn inziens willen ze bovenaan de Pricewatch verschijnen en daarna door “leverproblemen” de klant het bos insturen.

Ik heb 3 pc’s gekocht het afgelopen jaar en alle drie missen ze een videokaart. Dus dubbel genaaid omdat je nergens 3 kaarten mag kopen. Heel vervelend en dit geklooi helpt dus ook niet.

Dus nee, ik zou hier niet meer kopen. Maar het is bij anderen niet heel veel beter. Ik laat m’n bestelling wel staan want ik heb nog steeds niks.

De werkwijze van klanten lokken en dan niet leveren werkt in ieder geval niet bevorderend.

Dat moet veranderen vindt ik.

Niets geleverd tot dusver. Dus ik kan er weinig over zeggen. Het zal ongetwijfeld niet de bedoeling zijn om niets te kunnen leveren maar zet het dan niet op de site. Niet kunnen bestellen als het niet op voorraad is zou voor videokaarten nu gewoon slimmer zijn. Nu zit de klant elke keer te hopen dat hij de volgende gemailde datum dan wel komt. Maar waar haal je die datum überhaupt vandaan?

Goedemorgen Solidandras,

Al brengt het u geen grafische kaart, alsnog onze oprechte excuses. We vinden het heel jammer om onze klanten niet de service te kunnen bieden die we zouden willen. Omdat de situatie omtrent grafische kaarten al een geringe tijd zo slecht is hebben we tevens de grafische kaarten ook niet meer op de webshop staan. Dit is al enkele maanden het geval.

In ieder geval een hele fijne dag toegewenst.

Hartelijke groet,

Nick van Dustin