bol

Vertrouw deze partij niet!!
Geef je geld beter uit bij Coolblue of een andere servicegerichte partij!

Helaas wilt Bol.com niet meewerken aan reparatie onder garantie bij normaal gebruik.

Ik heb een headset gekocht van bijna 350 euro wat binnen 13 maanden kapot was gegaan. Weken lang heb ik met verkopende partij EN Bol gemaild....zonder succes. Ik mocht een nieuwe kopen met 100 euro korting....

Hoe kan Bol.com mensen zo behandelen en totaal geen begrip tonen voor dit probleem?

Die prijzen zijn leuk en aardig maar afspraken en service? daar doen ze bij Bol.com niet aan.

Prodcut was op tijd geleverd zonder problemen.

Totaal niet servicegericht en geen begrip voor het probleem.
Heel anders dan bijvoorbeeld Coolblue, waarbij ze oplossingsgericht denken en je echt willen helpen.

Later toegevoegd:
Bol heeft het over onderstaande als ze het over "behandelen" hebben:

"Bedankt voor je bericht. Graag verwijs ik je naar de e-mail die de partner op 20 oktober om 12:35 uur heeft gestuurd. Wij blijven bij dit gegeven antwoord."

Ik heb mij op verschillende kanalen laten horen en ze hebben mij NIET geholpen!

Update15/11:
Ik heb zelf contact opgenomen met fabriekant en zij hebben mij uitstekend geholpen. Headset kon niet gerepareerd worden en is dus vervangen!
Vertrouw dus niet blind op wat bol zegt!!

Beste Poeria,

Bedankt voor je review. Wij hebben je klacht via Trustpilot in behandeling genomen.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol