Beste groen-geel,
Allereerst mijn excuus dat we niet op tijd hebben kunnen leveren en dat de harde schijf niet was verpakt zoals het hoort. Er zijn duidelijk instructies over hoe een harde schijf te verpakken maar helaas zijn deze in dit geval niet nageleefd.
Voor wat betreft de levertijd. Bij het bestelde product staat duidelijk aangegeven dat het de volgende WERKDAG wordt geleverd. En zaterdag is nu eenmaal geen werkdag. Dus de levering zou normaal gesproken maandag hebben moeten plaatsvinden. Dat is niet gebeurd en dat is vervelend om te horen.
Gelukkig is uw bestelling wel dinsdag bezorgd. 1 dag later dan door ons aangegeven.
Op een maandagochtend is het altijd enorm druk. Het kan daarom gebeuren dat we de telefoon niet kunnen opnemen. U kunt echter een voicemail inspreken en dan wordt u teruggebeld, dat heeft u niet gedaan.
U heeft ons gemaild met de vraag waar uw bestelling bleef. Hier hebben we vrijwel direct op gereageerd.
Nogmaals excuus voor de manier van verpakken, dat hoort niet. En over de levertijd ook dat zou niet mogen gebeuren. Helaas kan het soms voorkomen dat iets 1 dag later wordt bezorgd.
Freek van de Looveren
My Media Center B.V.