AlgemeenDe service mag ook echt wel verbeterd worden! Mijn pre-order hadden ze gewoon verkocht! Ze vragen een aanbetaling van 50 euro en netjes op tijd gedaan. Bij de aanbetaling zegt de medewerker dat mijn gegevens niet eens kloppen en mijn naam stond er verkeerd in. Vervolgens krijg ik niks te horen dat ie klaar staat. 2 dagen na release zelf maar eens gebeld. Toen stond ie nog klaar en zeg ik nog dat ik die week zou komen om op te halen. 5 dagen later was mijn pre-order al verkocht! Als oplossing werd geboden om er eentje op te laten sturen, maar dat zal zeker nog anderhalve week duren. Wanneer ik weer bel naar den Bosch krijg ik weer alles van voor af aan te horen zonder eerst te luisteren naar mijn vraag in plaats van deel van de oplossing te willen zijn! Nou bedankt voor niks dus!
VerzendingGeen levering! Moet alsnog anderhalf week erop wachten. De klacht zelf proberen ze alleen op te lossen verder willen ze geen deel van de oplossing zijn.
KlantenserviceZe willen de schuld bij de klant zelf neer zetten, terwijl ik zelf heb gebeld en mijn deel heb gedaan.