AlgemeenBestellen gaat makkelijk, na betalen voor een HP Laptop van 1599 euro gaat alles in werking. DHL update ontvangen, 2 werkdagen later afleveren tussen 14.00-18.00 - ontvang ik plots een update van DHL app om 17.00 "Retour naar de verzender vanwege beschadiging"...Dus niets ontvangen.
Direct gemeld bij HP Store, zou met spoed opnieuw besteld worden - beloofd uiterlijk 2 dagen later af te leveren.
Na 2 dagen geen update van HP en DHL, zelf weer gebeld - blijkt er niets van waar te zijn dat de Laptop opnieuiw wordt verstuurd - dit schijn 2 weken te duren! Ondervond een heel flauwe discussie aan de telefoon met HP, medewerkers verwijzen naar elkaar dat eerdere beloftes helemaal niet kunnen.
Direct besloten mijn geld terug te vragen, 3 dagen later (na ook pushen, want ik moest (weer?) wachten op dat het retour van DHL terug was)..eindelijk mijn geld terug ontvangen.
Wat moet ik nu hiermee, ik wil een Laptoip kopen en dan krijg je dit. Er was bij HP Store geen andere oplossing mogelijk dan 2 weken wachten, heel heel bijzonder...
Plots een update in de app van DHL: "Retour naar de verzender vanwege beschadiging". Kan gebeuren, maar HP Store heeft dit zeer slecht afgehandeld.
KlantenserviceHP Store biedt geen oplossing naar de klant, ik heb alleen maar gehoord wat er niet kan en blijven achter ClaimID procedures staan en DHL procedures. Ondertussen verliezen ze een klant, ik ben dan ook zeer teleurgesteld. Helaas is dit niet mijn 1e slechte ervaring met versturen vanuit HP store, nu ga ik dit absoluut niet meer doen. Betreft ordernr.SCEO37051251
Beste Forza,
Vervelend om te horen dat het bestellen van de laptop niet soepel is verlopen. Dit is uiteraard niet hoe je het van HP kan verwachten. Zou je mij jou ordernummer in een persoonlijk bericht kunnen sturen? Dan kan ik uitzoeken waar het verkeerd is gegaan zodat we het volgende keer kunnen voorkomen.
Team HP Store