AlgemeenOpzich prima webshop. Maar als je op onderdelen 'zit te wachten' zou ik er enkel bestellen als het ook bij hen op voorraad is.
Website ziet er wat verouderd uit, maar werkt prima.
Hier op maandag avond enkele artikelen besteld. welke in het weekend benodigd waren (2 a 3 werkdagen levertijd) na contact met de klantenservice op donderdag wanneer de verzending verwacht werd, want in het weekend benodigd. krijg ik vrijdag einde dag verzendbevestiging met GLS zonder weekend bezorging.
Op maandag avond enkele artikelen met 2 a 3 werkdagen levertijd, helaas pas op vrijdag einde dag verzonden, zonder weekend levering, nu verwachte levertijd a.s. maandag. Toch jammer voor onderdelen welke dit weekend de pc in hadden gemoeten.
KlantenserviceKlantenservice enkel via whatsapp bereikbaar. Overdag in circa 45 minuten reactie, echter een bericht van iets voor 17:00 word niet meer zelfde dag behandeld voor sluiting van 17:30.
Na contact op donderdag met klantenservice voor de levertijd i.vm. benodigd zijn van de onderdelen. Word het op vrijdag einde dag zonder weekend levering verzonden. Terwijl men ook met een bezorgdienst werkt welke wel aan weekend levering doet.