AlgemeenIk dacht, na de geboorte van m'n kleindochter, een leuk cadeau te kunnen geven. Zaterdag een dure draagzak
(bestelnr.1273574701) besteld, die maandag zou worden bezorgd. Zondag de melding dat de bestelling was vertraagd, kan gebeuren. Vanaf dat moment geen enkele reactie meer. Toch maar eens gebeld .... zou worden teruggebeld .... nee hoor ....
Vandaag weer contact, niemand wist natuurlijk ergens van... Zaak zou worden doorgegeven aan het hoofdkantoor, zij zullen over twee tot drie dagen contact opnemen. Bijna een week verder... geen stap verder, terwijl hetzelfde artikel nog steeds op de site van Bol.com staat met een bezorgtijd van TWEE dagen. Hoezo waardeloze klantenservice?
Denk je als opa een leuk cadeautje te geven.
Word ik net gebeld door de klantenservice dat het artikel niet voorradig is. Levering via een andere firma moet ik zelf maar regelen via een annulering. Prijs is dan wel hoger. Ter compensatie bieden ze me een waardebon van 5 euro. Een paar dagen geleden opperde een andere medewerker dat in geval van annulering 20 euro compensatie kon worden gegeven, zodat ik het artikel bij een ander bedrijf kan kopen. Mevrouw aan de telefoon gaf aan, dat iedere medewerker zelf een compensatie mag voorstellen. Toen ik vroeg of ik dan met de mevrouw van een paar dagen terug mocht spreken, werd de verbinding verbroken.
Ongelooflijk, wat een amateuristisch bedrijf. Schande!
Beste Rop4321,
Bedankt voor je bericht. Wij hebben je klacht via klachtenkompas in behandeling genomen.
Chantal van bol.com