AlgemeenLevertermijnen op de site stroken niet met de werkelijkheid.
Bij de klantendienst beweren ze dat het wel juist is maar 7 dagen is volgens mij nog altijd meer dan 2.
Levertermijnen zijn niet correct weergegeven.
De onderdelen zouden op stock zijn met levering binnen 2a3 dagen, maar na 4 dagen nog steeds status 'wachten op stukken'
Zelfde als boven.
Met extra opmerking dat op pakbon gewag wordt gemaakt van een verzending zelfde dag als bestelling. 'Foutje'?
Ha Mordal,
Bedankt voor je review, maar ik wil er wel even een nuance bij plaatsten. Je hebt op donderdag tussen 1700 uur en 1800 uur besteld er staat dan een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Dit houdt in dat we op vrijdag je spullen besteld hebben bij onze leverancier, aangezien dit op donderdag niet meer kon, en dat deze maandag binnenkomen bij ons. Deze kun je normaliter dus dinsdag of woensdag, gezien je woonplaats, bij je thuis verwachten. Er was in dit geval 1 dag vertraging en onze klantenservice heeft laten weten wat de reden daarvoor was. We vinden het vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad, maar hopelijk is het zo iets duidelijker waarom je zo lang op je spullen hebt moeten wachten.
Groetjes,
Team van SiComputers