AlgemeenIk laat niet zo gauw een recensie achter, maar deze winkel spant toch wel de kroon, twee monitoren besteld, maar die kwamen niet binnen, na 3 mailtjes verdeelt over 2 dagen, krijg ik antwoord de derde dag. Met onderstaande tekst. Sorry hoor, maar dit is toch gewoon oplichterij, eerst een product op voorraad vermelden op je website, niet leveren, maar wel onderstaand versturen.
Onze excuses voor het ongemak. Op dit moment is onderstaand product niet op voorraad voor de prijs van €120,- excl. BTW:
2 x | V5LC9B | Benq Benq GL2480 Monitor - Zwart (9H.LHXLB.QBE)
Hierbij laten wij u weten dat de verwachte leverdatum van uw bestelling helaas nog onbekend is.
De status die wij u geven is rechtstreeks afkomstig van de fabrikant van het product.
Op dit moment staat het artikel op beschikbare voorraad met een verkoopprijs van €139,- excl. BTW p/s. Wilt u dat wij de twee stuks voor u omzetten naar beschikvbare voorraad, dan sturen wij u een aangepaste orderbevestiging met daarin het verschil in prijs en betalingsinstructies.
Gemaild op dinsdag, geen antwoord, gemaild op woensdag geen antwoord. Donderdag antwoord. Echt snel vind ik dit niet. En dan ook nog eens een antwoord zoals in bovenstaand.