Het antwoord op de mail van Bol.com:
Uw shopreview op Tweakers is aan mijn aandacht ontsnapt. Omdat wij uw klacht al via Thuiswinkel hebben behandeld verwijs ik u graag door naar de reactie die ik 8 september naar u heb gemaild.
Die was:
Naar aanleiding van uw klacht bij Thuiswinkel, wil ik ons standpunt over de wijze van terugbetalen graag uitleggen.
In onze algemene voorwaarden artikel 9, lid 3 wordt vermeld hoe terugbetaling plaatsvindt. Dat uw voorkeur uitgaat naar eerst terugbetaling en dan pas de cadeaubonnen begrijp ik, maar we zijn dit niet verplicht te doen en de voorwaarde bindt ons hierin ook niet.
Dat er technisch geen sprake is van herroeping maar van ontbinding verandert niets aan de wijze van terugbetalen.
We kunnen om deze reden niet ingaan op uw verzoek de terugbetaling uit te voeren zoals u heeft omschreven in uw klacht.
Mocht u hier nog vragen of opmerkingen over hebben, hoor ik dat vanzelfsprekend graag van u.
---
Op mijn vraag over Artikel 13.3 dat ik schade. De schade is dat mijn cadeaubon van mij ongebruikt is gebleven.
---
Om de resterende € 11,95 terug naar uw creditcardrekening over te boeken heb ik de reinigingsspray afgeschreven voor terugbetaling.
We sluiten uw klacht af bij Thuiswinkel, maar benadrukken graag dat het hier een uitzondering betreft en dat de wijze van creditering niet zal worden aangepast.
---
Waarmee het probleem voor mij is opgelost.