bol

er staat een product op hun site waarbij staat voor xxx tijd bestellen morgen in huis.

echter na betaling krijg je een bevestiging mail waarin een datum van een week later staat. nou oke vervelend niet heel erg zou je zeggen.

ik zet een revieuw bij het product om aan te geven dat de levertijd langer is dan op de site staat maarja die wordt niet geplaatst.

als je dan de klantenservice aanspreekt (ik kreeg zowaar binnen paar minuten een echt persoon in plaats van de bot) dan wordt je niet serieus genomen met de vraag hoe ze ervoor zorgen dat dit niet nog een keer gebeurd het enige wat er nog geantwoord wordt zijn dingen als excuses voor het ongemak. op vragen waarom de review niet wordt geplaatst blijft het stil in de chat en uiteindelijk naar nog een keer excuses voor het ongemak wordt de verbinding verbroken

ik zou zeggen bol.com neem klachten serieus een simpele google search staat vol met klachten. spreek leveranciers aan op dit soort klachten als er een keer een goede concurent door komt wil je immers sterk in je schoenen staan.

op de site staat bij een product dit wordt de volgende dag geleverd. maar als je de bevestiging mail krijgt staat er een datum die een week later is. vreemde gang van zaken.

zie bovenstaande klanten service neemt men totaal niet serieus en typt alleen maar onze excuses voor het ongemak

Beste Tijs000,

Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol