Computer-Bestel

Begin deze maand een nieuwe game gekocht via computer-bestel.nl, ik kreeg deze binnen 4 werkdagen binnen dus daar ben ik blij mee.

Ik had een pc gekocht zonder videokaart (dit omdat ik deze nog had en wou overzetten). PC eenmaal aangesloten had deze na 15 minuten het probleem dat er willekeurig een blue screen of een reboot voorbij kwam. Het eventlog liet mij alleen "Processorcore" als reden van de crash zien. Ik had ondertussen op het web gelezen dat meer mensen last hadden van een AMD DOA (Ik heb een 5900x)

Ik heb contact opgenomen met computer-bestel.nl, leuke mensen die je aan de telefoon krijgt. Erg geduldig en vriendelijk. Ze hebben meegekeken naar het probleem en mij aangeraden windows schoon te installeren ivm software en drivers. Nadat ik dit had gedaan toonde de pc nog dezelfde problemen. Nadat ik dit gemeld had bij computer-bestel.nl mocht ik de machine terug sturen (ik heb deze donderdag verstuurt).

Zaterdag kreeg ik een melding dat de pc dat de pc ontvangen was en dat zij met de reparatie bezig gingen. Dinsdag kreeg ik een telefoontje vanuit computer-bestel.nl dat zij het probleem niet kunnen reproduceren en of ik er comfortabel mee ben om mijn GPU op te sturen, ik heb gezegd dat ik dit liever niet doe. Dit vonden zij geen probleem en zouden verder gaan testen. Nadat ik een paar dagen niks had gehoord heb ik vanuit mijzelf contact opgenomen met computer-bestel.nl en gevraagd naar de status. Zij hebben het e.e.a. nog snel overlegd en besloten dat de CPU wordt vervangen voor de zekerheid en de PC werd terug gestuurd.

Een dag later had ik de pc inderdaad binnen en heb met GPU weer geïnstalleerd. Ik had geen last meer van fouten / crashes en kan tot nu toe heerlijk genieten van mijn game pc!

Goed / stevig ingepakt
- Grote doos
- Beschermend materiaal

Hoewel het echt goede en aardige mensen zijn, zou het beter zijn als ze iets meer contact hebben met de klant. Soms was het 2 werkdagen stil zonder enige communicatie. Een kleine mail met: "We hebben nog niks kunnen vinden", was voor mij ook goed geweest. Dus daar nog een klein verbeterpunt.

Scorekaart voor Computer-Bestel