bol

Nu diverse keren en alweer enige jaren diverse artikelen besteld bij Bol.com. Waaronder ook veel onderdelen voor de bouw van een nieuwe pc. In de regel kan ik aardig aan voor wat betreft de aflever momenten die men aangeeft. Of dit nu via Bol.com zelf gaat of via een van de leveranciers die via Bol.com verkopen.

Van de vele artikelen is er tot nu 1 levering voor de deur gezet en hadden de bezorgers erg veel haast om weg te rijden. Logisch de doos was open en de doos van het artikel ook. maar wat erg jammer was dat men of over het pakket heen was gereden of onder een te zware last heeft gestaan. Na een melding werd dit direct opgelost en werd gelijk een nieuwe gestuurd. Deze werd nu via PostNL verstuurd en kwam gaaf aan. Dit had ik in alle tijd nog niet eerder meegemaakt dat dit zo fout kon gaan. Geen fout van Bol. maar wel van DHL en hierover klagen heeft geen zin bij DHL. Als DHL het pakket normaal en heel had afgeleverd waren het 5 sterren geweest.

Wel mag ik mijn dochter gelijk geven voor het vervoer van lucht. soms kunnen er 2 tot 3 x het artikel in de doos. Die mogen wel steviger en aangepast worden op het bestelde artikel.

Na de klacht over het zwaar beschadigde artikel werd dit erg vlot en snel geregeld. de retourbon was er enkele minuten later. en de order voor de nieuwe ook. De dame die mij hielp was erg behulpzaam en erg vriendelijk.

Bij het PosNLl punt was men niet verbaast dat er artikelen zo beschadigd afgeleverd worden door DHL.

Heel fijn dat de kwestie naar wens is opgelost! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk