Expert

Een duidelijke website en voorraadbeheer. Heb online blind gekocht. En dat is goed bevallen. De aangepaste levertijd kon ik diezelfde dag nog aanpassen, wat een flexibiliteit wat ik niet had verwacht. Een dikke 10
Inventum koelkast met vriesvak.

Komt een vrachtwagen aan is ter plekke uit de verpakking gehaald zodat je ook kan zien dat het apparaat echt nieuw was. De apparaten de koelkast in dit geval was er 5 minuten geplaatst en draait naar behoren en het apparaat doet wat het moet doen.

Omdat mijn schoonmoeder niemand vertrouwd aan de voordeur, wat heel begrijpelijk is. Konden we de levertijd met een telefoontje veranderen en dat was geen probleem, wat een top service. Daarom kopen wij graag bij kleine ondernemingen die nog weten dat de klant koning is.👍, enige min puntje is dat het plaatsen van apparatuur niet gratis is, Ca € 20 extra. Helaas doet iedereen dat. Iets te hebberig. Maar daarin tegen hebben ze wel 2 kapotte apparaten mee terug genomen.

Scorekaart voor Expert