AlgemeenMeer dan een half jaar geleden een computer besteld. Door problemen met de beschikbaarheid van sommige videokaarten, is de computer nog steeds niet geleverd. Daar alle begrip voor. Echter, ik heb een aantal keren gebeld om te horen hoe het er voorstaat. Iedere keer beloven ze me een een mail te sturen met daarin de gevraagde informatie en de opties die ik op dit moment heb. Nog nooit een mail ontvangen. Totale radiostilte.
KlantenserviceDat er hardwareleveringsproblemen zijn snap ik. Maar dat je klanten die al betaald hebben totaal in de kou laat staan en werkelijk NIETS van je laat horen, dat is bewuste slechte service.
Beste Faeron,
Dank voor je review.
Ik heb afgelopen week me best gedaan om je 'op te sporen', maar ik kom er niet achter welke order je bij ons zou moeten hebben geplaatst.
Graag kom ik met je in contact om dit alsnog zo snel mogelijk voor je op te lossen. Het heeft namelijk nooit onze insteek om jouw niet op de hoogte te houden!
Het makkelijkst is even mailen en dan ook refereren naar deze review. Dan helpen we je gelijk verder!
Namens van Eigenaar van Computer-Bestel.nl