AlgemeenDit is het vervolg op eerder geschreven review over de bestelling van een telelens:
Na het bestellen en ontvangen van een telelens, werd mij gevraagd een review te schrijven. Als beloning kon ik kiezen uit een aantal dingen. Dat werd dus een camera-accu. Na weken maar eens gevraagd waar de accu bleef. Op 3 mei een mail dat er een accu zou worden opgestuurd. Op 20 juli gevraagd waar de accu bleef. Antwoord: is al lang opgestuurd. Op 21 juli wordt aangegeven dat het uitgezocht wordt. Op 3 auustus maar eens gevraagd of het al uitgezocht was.
Op 4 augustus een mail waarin aangegeven wordt dat nogmaals wordt opgestuurd. Op 16 augustus nog maar weer eens gevraagd. Er wordt beweerd dat accu verstuurd is, maar dat ik als alternatief € 15,-- kan krijgen
Vandaag, 21 augustus, nog geen accu binnen.
Rhinocamera verleidt je om een review te schrijven en belooft een beloning. Maar die beloning krijg je dus niet meer. Als het al niet lukt om een accu te versturen, heb ik er geen vertrouwen dat er wel € 15,-- gestort wordt.
Er is geen accu aangekomen, terwijl de eerder bestelde telelens gewoon werd bezorgd.
KlantenserviceAls je er niet achter aan zit, gebeurt er niets. Er worden dingen beloofd, maar niet nagekomen.